THEATERLESSEN 

Enthousiasment verzorgd op circa 200 scholen op jaarbasis theaterlessen die zowel onder als na schooltijd plaatsvinden.

Kinderen leren hoe theatrale technieken hen meer zelfvertrouwen geven, hoe zij zichzelf kunnen presenteren en tevens wordt het creatief denken gestimuleerd. De lessen zijn gestructureerd opgezet en sluiten naadloos aan bij de belevingswereld van de kinderen. Zij worden uitgedaagd en gemotiveerd om in een veilige omgeving op eigen niveau een veelal onontdekte kant in hun persoonlijkheid te ontdekken. 

THEATERPROJECTEN

In nauw overleg met onze opdrachtgevers uit het onderwijsveld hebben wij al veel op maat gemaakte theaterprojecten mogen verzorgen. Dit kan gaan om een traject waarbij toegewerkt wordt naar een voorstelling of eindmusical tot theatrale speurtochten en complete speelfims met kinderen in de hoofdrol.

Op het moment dat wij een samenwerking aangaan met een school of instelling staat de wens van de opdrachtgever centraal. van hieruit wordt een uitwerking gemaakt voor het project waarbij de leerling altijd centraal staat.  

 

THEATERVOORSTELLINGEN 

Op aanvraag van onze opdrachtgevers uit het onderwijsveld hebben wij al vele voorstellingen geproduceerd met een boodschap. Zo hebben wij theaterproducties verzorgd over de o.a de thema's discriminatie, social media gebruik en pesten.

Op aanvraag gaan wij met scholen en instellingen in gesprek om te kijken welke thematiek belicht moet worden in de voorstelling. De opdrachtgever mag meekijken en meedenken in het maakproces van de productie zodat de te communiceren boodschap op een goede manier aankomt bij de leerlingen.